Min første sosiale lørdag på lenge ..!

Tjaa, da har det vært et par dager uten noen blogging. Men uansett, endelig har jeg blitt ferdig med alt som heter prøver og tentamener for i år. Torsdagen var det mattetentamen og på fredagen var det halvdagsprøve i Samfunnsfag,Natur og Miljø og en liten tentamen i spansk. 

Uansett, i dag er det lørdag. Og i dag har jeg faktisk holdt meg ganske sosialt. Ringeklokken min begynte å gnellre i 8 tiden, og i halv ni - ni tiden var det på tide å komme seg opp for å ta ut hestene. Etter å ha tatt de ut, fylt på høysekker og gjort rent i boksene var det på tide å komme seg inn å få i seg mat. Kvart på 12 tiden dro jeg og Nadja til Hattfjelldaln hvor vi skulle selge lodd fra klokken 12 til 2, etter det igjen dro vi på Ica og handlet mye rart  sånn at mamma slapp å gjøre det. Og resten av tiden satt vi på Ica med de andre som solgte lodd der mens vi ventet på at mamma skulle komme.

Så nå sitter jeg her, har nettopp tatt inn hestene og gitt de mat ogsånt. Men resten av kvelden skal jeg nok bare sitte usosial, jeah..

- Hva har du gjort i dag ?
-  Musikktips ?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits