Første skoledag !

Jeg har ikke blogget de siste ukene siden det ikke er noe spesielt som har skjedd som jeg gidder å skrive om. Så blogger bare når det er noe som skjer osv.

I dag er det første skoledag, og med tanken på at døygnrytmen min var snudd ganske opp ned, har jeg faktisk klart å våkne tidlig ! For i så og si hele sommerferien har jeg lagt med i halv 4 tiden til halv 5 tiden og stått opp i 1-2 tiden, så på lørdag's natten bestemte jeg meg for å døgne, sånn at jeg kunne legge meg tildig på søndag's kvelden og da få snudd døgnrytmen min. Det gikk ganske bra, klarte å holde meg våken en ganske go stund, helt til klokken 10-11 tiden. Da jeg sovnet av, når jeg egentlig tenkte at jeg skulle bare ''slappe av''. Så sov jeg i da 1-2 timer, men resten av dagen klarte jeg å holde meg våken.

Jeg ridde en tur med Nantian, og når jeg var ferdi og hadde tatt ut hestene igjen. Kom jeg inn og fant ut at jeg var alene hjemme, siden mamma og pappa hadde kjørt Atle til Mosjøen. Så jeg dusja, så på tv, prøve å finne meg noe å spise, som tilslutt ble pasta og en sånn hjemmelagd saus til. Så når klokken var mellom 9 og halv 10 bestemte jeg meg for å gå å legge meg, klarte å sove en liten stund etter det. Og klokken halv 5 våknet jeg, men klarte ikke å sove igjen. Så da sto jeg bare opp og satte meg på datan.


Bilde tatt like før jeg dro til Ørjedaln

Men nå har ringeklokken ringt fler ganger, som kan sies om jeg burde dra og ordne meg.
- Skal du begynne på skolen i dag, eller har du allerede begynt ?
Snakkes !

Én kommentar

lucie

23.08.2011 kl.23:23

Lægg ut konfirmasjons takkekort bildan!

Skriv en ny kommentar

hits