Dagen i dag

Flink med overskrivter, ja ..
Jeg sto opp rundt 11-12 tiden, spiste og så på TV mens de andre var dratt til fjæra e.l for å bade osv. Så når de kom hjem ventet vi en stund før vi bestemte oss for å dra til et kjøpesenter sånn at jeg kunne få kjøpt meg rideutstyr til rideleiren i morgen. Så stakk vi innom en resturang å spiste middag.

Så når vi kom hjem dro jeg meg til sengs og satt der og daffet med datan (litt lat ? ja..) Senere kom Line inn og spurte meg og vi skulle dra på kino, og siden jeg ikke hadde noe annet viktig å gjøre i kveld så tenkte jeg at vi kanskje kunne dra. Så vi dro til Trondheim istedenfor Stjørdal, siden hun mente den på Stjørdal var ganske mer dårligere osv, og da så vi Bad teacher, ganske morsom. Så når filmen var ferdig dro vi hjem igjen, og da var klokken rundt kvart over 11. Så jeg tok en dusj, før jeg da fikk i meg noe kveldsmat.

så etter at jeg har sett litt på TV sitter jeg nå her og skal sikkert snart legge meg for å sove, ble litt sent for meg i går. Klokken ble rundt halv 3 før jeg bestemte meg for å sove (med tanken på at jeg hadde lagt meg rundt 12-1 tiden tidligere i uken)

Random bilde av når jeg og Nadja spiste frokost her en dag.
 
- Hva har du gjort i dag ? 

Én kommentar

idag har jeg egentlig ikke gjort på noenting! haha :)

Skriv en ny kommentar

hits