Nette tilbake + oppdatering ..

Nå har endelig internettet blitt fikset, så det var grunnen til hvorfor det ikke var noe blogging i går.

I går gjorde jeg og Nadja ikke mye, det var utrolig varmt. Så vi slepte opp ned til fjæra, men etter litt bestemte vi oss for å dra tilbake til leiligheten igjen. Satt å så på TV, og etter det tok vi bussen inn til Stjørdal og dro for å ta sol på brun og bli, men siden vi ikke gadd å bruke så mye penger på hver vårres solariun, bestemte vi oss bare for å dele solarium. etter kjøpte vi IsKaffe og satt ned på torget og chillet. Så ringte jeg Per og spurte om når han var ferdig på jobb, sånn at vi kanskje kunne sitte på med han hjem istedenfor å ta bussen. Og resten av kvelden gjorde vi ikke så mye, lekte med Marie, gikk en lite tur osv.

 I dag våknet jeg først rundt 7-8 tiden, så sto jeg opp i 8 tiden og så på tv til klokken var rundt 9. Så gikk jeg og la meg igjen, og rundt 11 tide våknet jeg igjen av at Nadja sto opp. Så noen minutter igjen bestemte jeg meg for å stå opp selv. Og resten av tiden har vi bare tatt det helt med ro og sett på TV, så når klokken nermet seg 4 kjørte Line Nadja til togstasjonen, siden Nadja skulle dra i dag. Så dro jeg og Line for å hente Per, men måtte vente en stund siden han måtte jobbe overtid osv, så vi bestemte oss for å bestille Pizza. Også ble det jordbær til dessert.

Nei, nå gidder jeg ikke å skive noe mer usaklig. Så slenger bare inn et random bilde, så skal jeg se om det er noe jeg kan se på nette. Har ikke giddet å lest igjennom dette innlegge, så det er sikkert noe skrivefeil. Men dere overlever !Bildene ble tatt en kveld vi gikk en liten kveldstur.

3 kommentarer

Maajaz

08.07.2011 kl.22:52

fint bilde!

<3 XFLWRPWR - mote og foto

08.07.2011 kl.23:01

herlige bilder!

Nadja Lena

09.07.2011 kl.16:32

foto Nadja Lena !!

Skriv en ny kommentar

hits