Da drar jeg !

Nå snart drar jeg, sitter bare å venter på Nadja og moren hennes skal komme å hente meg. Og siden jeg ikke har blogget noen om hvor jeg skal, så kan jeg forklare dere hvor jeg skal.

Først tar jeg og Nadja toget ned til Værnes, og blir hentet av onkelen min, som vi skal bo til. Og hvis jeg husker rett, så bor han rett utenfor Stjørdal. Så på onsdag skal vi på VG-Lista topp 20 i Trondheim, torsdagen drar Nadja hjem. Så blir jeg igjen til søndag, hvor jeg da skal på rideleir i Steinkjer, Solheim heter plassen. Så kommer mamma å henter meg når rideleiren er ferdig, men før vi begynner å drar nordover skal vi stikke innom og se på 2 hester, kanskje prøveri ? Så reiser vi hjem, og ja.

Tar med meg datan så får blogget når jeg er hos onkelen min, men er usikker om jeg får tid/gidder å blogge når jeg er på rideleir. Men vi får se !Ja, snakkes når jeg har kommet frem !

- Hva skal du i dag ?
- Har du noen ferieplaner ? 

Edit: Dette innlegget skulle egentlig komme senere enn hva den gjorde, jeg drar i 4 tiden. Glemte av at jeg skulle poste den senere, så jeg postet den med en gang.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits