Ødelagt kamera, data og mobil..

Nå har jeg ikke blogget på ganske lenge nå, har fanktisk hendt noen ting. Har vært på konfirmasjonstur oooog... ikke noe mer..

Har forresten vært ganske uheldig i det siste, før for kanskje en eller to måneder siden klarte jeg å ødelegge digitalkameraet mitt, for litt over 2 uker siden har datan min plutselig blitt ganske så vrang. Forstår ikke helt hva som går av den, kommer fram noe sånt undersøkelse og hver gang jeg har tatt den såkalte undersøkelsen slår datan seg av, så nå må jeg bruke mamma og pappa sin data, som er ganske mye tregere enn min.. Og ikke nok med det, så har vist mobilen min fått et eller annet vannskader. Har hatt mobilen min i en pose sammen med drikkeflasken min og noe annet rart, så når jeg kom hjem ifra den lange bussturen så sjermen på mobilen min ganske rar ut. Dagen senere når jeg skulle slå på mobilen, kom først LG merke fram, så slo den seg av. Og sån har den holdt på hele tiden. Så blir nokk nødt til å kjøpe enda en mobil i sommer og..

Ja, siden jeg ikke har blogget på ganske lenge, suger jeg ganske mye med skrivingen. Men skrev dette innlegget bare for å fortelle hva som egentlig har skjedd, og jeg kommer ikke til å blogge hver eneste dag, og hvis jeg gjør det kommer det mest til å bli bilder på de innleggene. Kanskje

Dette innlegget ble nok det mest kjedeligste innlegget jeg har skrevet. Null bilde heller..

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits