Grunnen til ikke noe blogging i helga ! + Nå stikker jeg på rideleir !

Hei !

Jeg vet, ikke noe blogging i det siste. Dette er grunnen: Torsdagskveld så hadde jeg tenkt å blogge når jeg var ferdig å pakke, men så ble det DET tordenværet (kommer en liten film fra det) så bestemor trakk ut internettledningen. Fredagsmorgen tenkte da jeg at jeg kunne blogge før jeg dro, men bestemor hadde enda ikke satt inn ledningen så..
Så da tenkte jeg at jeg kunne blogge mens jeg var her hos mormor og morfar, men det var ikke bredbånd her, bare sånn mobilt bredbånd osv, så ja..

Nå sitter jeg på mormor og morfar sin PC, og for å si det sånn. Det er ikke den raskeste internetten, brukte over 5 min bare på å få fram en blogg på bloglovin. Og jeg hadde over 20 uleste, så jeg leser heller alle når jeg får kommet meg hjem.
Nå er det ikke lenge til jeg skal dra til Narvik på rideleir. Mormor og morfar skal kjøre meg, siden mamma måtte dra hjem i dag. For hun skulle på arbeid imorgen. Og det tar sånn ca. 1 dag å kjøre hjem.

Så, som sagt så blogger jeg mer når jeg kommer hjem. Og vi drar kanskje hjem på Søndag, jeg vet ikke. Og jeg har mange bilder, filmer og mye og fortelle dere.

Men da burde jeg kanskje avslutte her da !
Det tar sinnsykt lag tid å laste ned bilder, så det kommer ikke noe !

Men HADEBRA folkens !

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits